19 Mart 2024 Salı

BODRUM'DA MÜZİK ÖĞRETMENLERİNDEN 100. YIL 23 NİSAN MARŞI!

BHM
19.04.2020 13:19
Bodrum Kerem Aydınlar Ortaokulu Müzik Öğretmeni Hüseyin Turgay Kutluğ , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılına özel marş besteledi. Marş, birçok müzik öğretmeni çocukların katılımıyla video klip haline getirildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında evden çıkmadan bestelenen marş, ilçede farklı okullarda görevli 10 müzik öğretmenince seslendirildi. 

Bodrum Milli Eğitim Müdürlüğünün de desteğiyle, aranjörlüğünü Gürdal Karagöz’ün yaptığı marşın ev ortamında çekilen videosu klip haline getirildi.

Marşın söz ve müziğini yapan Kutluğ, yaptığı açıklamada, şarkıyı tüm çocuklara ve Türk milletine armağan ettiğini belirtti. “Bir öğretmeni öğretmen yapan öğrencisinin yüreğine dokunmasıdır.” diyen Kutluğ, şunları kaydetti:

“Biz öğretmenler olarak öğrencilerimizi çok özledik ve şartlar zor olsa da bu marş vesilesiyle onların yüreğine bir kez daha dokunmayı ümit ediyoruz. Sağlıklı günlerde öğrencilerimizle yeniden buluşmak en büyük dileğimizdir. Tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun. Desteklerinden dolayı Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.” 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com