19 Nisan 2024 Cuma

Bodrum’da yerelin gücü: ‘Bodrum Haber Merkezi’

BHM
28.09.2022 23:37
Bodrum’da yerelin gücü: ‘Bodrum Haber Merkezi’
Bağımsız yerel haberin simgesi bodrumhabermerkezi.com olarak 2008’den bu yana Bodrum’da haberin, kültür-sanatın, siyasetin ve gündemin merkezinde kalarak yerelin gücü ve halkın sesi olmayı sürdürüyoruz.

Bodrum yarımadasının nabzını tutan Bodrum Haber Merkezi (BHM) haber portalımız ile 14’üncü yılımızda yenilenen yüzümüz ile daha çok okuyucu ile bütünleşmeyi arzuluyoruz.

Bağımsız, rutinin dışında, bülten haberciliğinden uzak bir yapıda üretme eğilimde olduğumuz seçkin içeriğimiz ve yenilenen yüzümüz ile tüm okuyucularımızın, hakkın ve adaletin savunucusu Bodrum halkının ve Bodrum gönüllülerinin sesi olmayı amaçlıyoruz.   

Hedefimiz; söylenemeyenleri söylemek, görmezden gelinenleri gün yüzüne çıkarmak, doğa talanına karşı durmak, yaptığımız haber ve oluşturduğumuz gündemler neticesinde çevreye duyarlı bir kent, bir toplum yaratılmasına katkı sağlamaktır.

Toplum yapısının, sanat ve kültürün gücü ile bütünleştirilmesinden yana bir tutum sergileyerek; hayallerinin peşinde, özgür, düşünen-sorgulayan, hakkını arayan ve üreten bir toplum için haber ve paylaşımlarımızı geliştirmeye ve özgünleştirmeye çalışıyoruz.    

Facebook, Instagram ve Twitter’a bağlı sosyal medya hesaplarımızdan aktif paylaşımlarımız ile tüm haber içeriklerimizi, yenilenen yüzümüz ve özgün içeriklerimiz ile sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Sözün kısası;

Sizler ile büyüyüp gelişmek, sizlerin önerileri ile çözümü el birliği ile sağlamak için; haksızlığı, hukuksuzluğu ve acıyı birlikte aşmak, doğan sevinçleri beraberce paylaşmak için “Bodrum Haber Merkezi”ni takipte kalın.

Sevgi ve Saygılarımızla

Bodrum Haber Merkezi Ekibi  

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com