19 Nisan 2024 Cuma

BODRUM DENEME SAHNESİ "DÜĞÜM" OYUNU İLE SEYİRCİYLE BULUŞUYOR

BHM
27.11.2019 09:43
BODRUM DENEME SAHNESİ
Arif Akkaya ve Nejat İşler tarafından Şubat 2016’da kurulan Bodrum Deneme Sahnesi, kurulduğu günden bu yana öğrencilerini profesyonel bir kadroyla buluşturarak çeşitli eğitim atölyelerinin gerçekleşmesini sağlıyor.

Bodrum’a devamlı perde açan ve ülke çapında işler yapan bir tiyatro kazandırmak amacıyla yola çıkan Bodrum Deneme Sahnesi, “Yarın kıyamet kopacağını bilsem, bugün bir tiyatro daha açarım” diyen Türk tiyatrosunun kurucusu Muhsin Ertuğrul’un izinden gitmeye devam ediyor.

Şubat 2018’de Kale İş Merkezi’nde bir alan kiralayarak bu mekanı bir tiyatro alanına dönüştürmek için kolları sıvayan BDS, oyunlarını kendi salonunda sahneliyor.

Ayrıca yazar okumaları, tiyatro atölyeleri, dans atölyesi, çocuklar için drama atölyeleri ve çocuk oyunları da programlayan Bodrum Deneme Sahnesi, "Düğüm" adlı oyunla Aralık ayında seyirci ile buluşuyor. Johanna Adams tarafından kaleme alınan Düğüm, 19.Direklerarası kadın oyuncu ödüllerinin sahipleri  Güliz Pilge ve  Selda Orpak'ın oyunculukları ile 4 Aralık 2019 Çarşamba saat 20:30'da BDS salonunda sahneleniyor.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com