27 Temmuz 2024 Cumartesi

Bodrum güne Feci Kaza ile uyandı!

BHM
20.06.2023 11:22
Bodrum güne Feci Kaza ile uyandı!
Bodrum Gölköy - Torba yolunda meydana gelen trafik kazasında hafriyat yüklü kamyon, minibüsün üzerine devrildi. Yaralıları kurtarma çalışmaları sürerken kazanın yaşandığı bölgede yol trafiğe kapatıldı.

Bu sabah Bodrum Gölköy - Torba yolu Demir Mevkii’nde meydana gelen kazada Torba istikametine seyreden 34 EOT 336 plakalı hafriyat yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile aynı istikamette seyreden 48 BS 099 plakalı VIP minibüsün üzerine devrildi. Feci kaza sonrası kazayı gören vatandaşlar yaralıları kurtarmak için seferber oldu ancak tonlarca ağırlık altında kalan minibüsteki yaralılara ulaşmakta zorluk çekti. 

Olay yerine ihbar üzerine sağlık ekipleri ile jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilen kamyon sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Şoförle birlikte iki kişinin olduğu sanılan minibüste bulunan yaralıları kurtarmak için ekipler canhıraş bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor. 

İş makinesi ve küreklerle kamyon içerisindeki tonlarca toprağı boşaltmaya çalışan ekiplere iki adet vinç de yardım ediyor. 

Çalışmalar süresince bölgede yol geçici olarak trafiğe kapatıldı. 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com