28 Mart 2024 Perşembe

Bodrum koşarak çok güzel

BHM
28.04.2014 09:48
Bodrum koşarak çok güzel
Global Liman İşletmeleri önderliğinde Bodrum Belediyesi ve Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından desteklenen Global Run koşusuna aralarında yerli ve yabancı turistlerin de bulunduğu bin kişi katıldı.
Koşu için 25 TL vererek kayıt olan bin kişi Gemi Yanaşma İskelesi'nde verilen startla 15 kilometrelik yarışa başladı. Aralarında engelli vatandaşların da bulunduğu yarışmacılar dereceye girmek için ter döktü.
 
Bodrum Çarşısı, Marina Caddesi, Barlar Sokağı ve Paşatarlası Plajı gibi Bodrum'un en merkezi noktalarından koşarak 3 tur atan birçok yarışmacı yarışı başarıyla tamamladı.
 
Bazı vatandaşların çocuklarıyla katıldığı yarışmanın erkekler genel klasmanında Bekir Karayel birinci, Ahmet Özrek ikinci, Kenan Yalçın üçüncü oldu. Kadınlar genel klasmanında ise Fatma Hacıköylu birinci, Derya Kaya ikinci, Zekiye çelik ise üçüncü oldu.
 
Yarışma sonunda dereceye giren yarışmacılara sertifikaları ve ödülleri verildi. Sporculardan alınan kayıt ücretlerinin Toplum Gönüllüleri Vakfı'na bağışlanacağı bildirildi.
 
BHM
Global Run Koşusu

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com