27 Temmuz 2024 Cumartesi

Bodrum Turizm Gerçeğinin Fotoğrafı!

BHM
26.05.2023 12:20
Bodrum Turizm Gerçeğinin Fotoğrafı!
Bodrum’un Kumbahçe Mahallesi’nde devam eden kazı çalışmalarından turistler de nasibini aldı. Turistler otellerine MUSKİ kazısı nedeniyle güçlükle girebildi. Aynı soruna Cruise gemilerinden inen turistler de maruz kaldı.

Kumbahçe’de yer alan Tmt Lambranda Oteli önünde devam eden kazı çalışmaları arasından otele girmeye çalışan turistler zor anlar yaşadı. Otel kapısının önünde MUSKİ kazısı ile karşılaşan turistler, otellerine girmekte zorluk çekti. 

Geçtiğimiz günlerde aynı sorun, Bodrum Cruise Port Gemi Yanaşma İskelesi yanında, cruise gemisinden inen turistlerin de başına gelmişti. 

Yaz sezonu başlangıcında ortaya çıkan bu görüntüler, turizmcilerin ve bölge esnafının tepkisine neden oldu.

Turizmciler ve esnaf, neredeyse her yıl bu ve benzer sorunların yaşandığına dikkat çekerek, “İşte bu yerel yönetimlerde Koordinasyon eksikliğinin bir göstergesi. Bu çalışmaların en geç Nisan’a kadar tamamlanması gerekirdi. Hal böyle olunca maalesef ilçemizi ziyaret eden turistler de bizler gibi bu tür manzaralarla karşılaşmak durumunda kalıyor. Dünya da Bodrum’a yakışmayan bu görüntülere şahit oluyor.” yorumları yaptı. 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com