18 Nisan 2024 Perşembe

Bodrum’un yeni e-ticaret sitesi: ‘bizbizebodrum.com’ açıldı

BHM
08.08.2022 11:16
Bodrum’un yeni e-ticaret sitesi: ‘bizbizebodrum.com’ açıldı
Ülkemizin ve dünyanın gözde turizm merkezi Bodrum’un ekonomisine e-ticaret üzerinden teknoloji altyapısı ile yepyeni bir soluk katacak bizbizebodrum.com açıldı.

Turizm ile entegreli olarak yaz sezonunda milyonları bulan Bodrum ilçesinin kış aylarında da kalkınmasını hedefleyen www.bizbizebodrum.com Bodrum ekonomisine önemli katma değer katacak işletmeleri ve ürünleriyle sanal dünyanın kapılarını Bodrum esnafına ve özellikle de üreten kadınlara açtı. 

“BODRUM ESNAFI KIŞIN DA KAZANABİLİR”

Yazın kazanılan ile 365 gün geçinmeye çalışmanın bizbizebodrum.com ile son bulmasını hedefleyen web sitesinin kurucusu Tuba Kadik, e-ticaret sitesinin faaliyetleri hakkında verdiği bilgide, “Bodrum harika bir yer ve ağırlıklı olarak yerli turistin gözdesi. Biz Bodrum’un kalkınmasını istiyoruz. Sorun şu ki; yazın milyonları bulan nüfus, kışın binlere iniyor ve dükkanların çoğu da kapalı. Açsa da siftah yok, zarar ediyor. Bodrum’u kalkındırmak için yola çıktık, Bodrum esnafının özellikle kadınların yanındayız. Yazın kazanılan ile 365 gün geçinme derdine son diyoruz. Kışın da kazanabilir Bodrum esnafı. Bunun için yola çıkıp, bu site hazırlandı. Bir anlamda sosyal sorumluluk bu.“ dedi.

Siteyi ziyaret etmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

https://bizbizebodrum.com/

 

 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com