19 Mart 2024 Salı

BODRUMSPOR'A 2'Sİ SÜPER LİG'DEN 4 TRANSFER DAHA...

BHM
30.01.2021 14:11
BODRUMSPOR'A 2'Sİ SÜPER LİG'DEN 4 TRANSFER DAHA...
Misli.com 2 Lig Kırmızı Grup ekibi Bodrumspor AŞ, 4 oyuncuyu renklerine bağladı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bodrumspor, Başakşehir Futbol Kulübü'nden 2001 doğumlu Forvet Eneş Karakuş, Menemenspor'dan 2001 doğumlu kanat ve forvet oyuncusu Murat Elkatmış, Turgutluspor'dan 1993 doğumlu savunma oyuncusu Süleyman Özdamar ve 2004 doğumlu kanat oyuncusu Adem Metin Türk'ü transfer etti. 

Bodrumspor Gümbet Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine Başkan Rıza Karakaya ve kulüp yöneticileri katıldı.

Kulübün ayrıca şu anda U19 Milli Takım kampında bulunan Fraport TAV Antalyaspor'dan 2002 doğumlu ön libero Halil İbrahim Sevinç ile Başakşehir’den Emre Kaplan’ı renklerine bağlayacağı bildirildi. 

İmza töreninde bir konuşma yapan Rıza Karakaya, kadrodaki bazı oyuncuları kiralık olarak başka kulüplere verdiklerini ifade ederek şöyle dedi:

“Stoper Cengiz Akhisar’a gitti, Fatih Bektaş Bergama’ya gitti. 5-6 arkadaşımız kiralık gidiyor. Onlar gittikleri takımlarda maç eksikliklerini giderecekler. Kadromuzu da yeni transferlerle güçlendiriyoruz. Süleyman Güneş’i almıştık. Bugün de 4 futbolcumuza imza attırdık. Halil İbrahim Sevinç milli takımda ona da imza attıracağız. Bir de Başakşehir’den Emre Kaplan gelecek. Bu şekilde kadromuzu güçlendiriyoruz. Bodrumspor ileride çok büyük hedeflere koşacak. Onun altyapısını oluşturmaya başladık” dedi.

Takımın ligde Play Off potasına yaklaştığını da hatırlatan Karakaya, “Çok çalışacağız. Takımımız iyi futbol oynuyor. Ben o  hedefi de gerçekleştireceklerine eminim. İnşallah kadromuzu genişletip örnek bir ekip yaratacağız. Güzel futbolcular yetiştireceğiz. Bodrumspor’a güvenenleri de hiçbir zaman mahçup etmeyeceğiz” şeklinde konuştu. 

Muhabir: Hamdi Yörür

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com