26 Haziran 2024 Çarşamba

Bodrumspor’un sahibinden jakuzili, purolu şampiyonluk paylaşımı!

BHM
16.06.2024 17:55
Bodrumspor’un sahibinden jakuzili, purolu şampiyonluk paylaşımı!
Süper Lige yükselen Bodrumspor’un yeni başkanı Ali Şafak Öztürk’ün sosyal medyada yaptığı bir paylaşım tepkilere neden oldu: “Kulübün sahibi özel şahıs ama kutlamalar belediyenin yani halkın cebinden!”

Jakuzili purolu şampiyonluk paylaşımını gören bazı BODRUMSPOR taraftarları sosyal medyada, “futbol kulübünün sahibi özel şahıs ama kutlamalar Belediye bütçesinden, yani Bodrum halkının cebinden  yapılıyor” yorumlarıyla tepki gösterdi. 

2023 yılında Rıza Karakaya’nın başkanlıktan istifa etmesinin ardından Bodrumspor A.Ş.’nin yeni başkanı, hisselerin yüzde 80’inin elinde bulunduran iş insanı Fikret Öztürk olmuştu. 

Antalyaspor'un eski başkanlarından iş insanı Ali Şafak Öztürk ise bu yıl yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek olan Bodrumspor'un yeni başkanı oldu. Bodrumspor, Adana'da oynanan plaf-off finalinde Sakaryaspor'u 3-1 yenerek Süper Lige yükselmişti.

2006 yılında Antalyaspor Başkanlığı'na getirilen Ali Şafak Öztürk, Regnum Carya Oteli ve OPET şirketinin sahibi. Öztürk, İngiltere'deki yatırımları ile sık sık iş dünyasında adından söz ettiriyor.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com