29 Mart 2024 Cuma

BOZULAN YOLLARIN FATURASI 5 MİLYON TL!

BHM
18.04.2020 11:27
BOZULAN YOLLARIN FATURASI 5 MİLYON TL!
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Başkan Yardımcısı Önder Batmaz ile birlikte, Turgutreis’te Bodrum Belediyesi’nin sorumluluk sahasında bulunan ve özellikle ağır tonajlı araçlar, hafriyat kamyonları ve beton mikserlerin geçişleri sırasında zarar gören yollarda incelemelerde bulundu.

BELEDİYEDEN İLGİLİ FİRMALARA YAKLAŞIK 5 MİLYON TL CEZA

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü tarafından, hafriyat kamyonlarının geçişleri sebebiyle kamuya ait yollarda, Turgutreis, Karabağ, Bahçelievler ve Peksimet mahallelerinde, 15 bin 770 metrekaresi asfalt kaplama, 2 bin 370 metrekaresi parke kaplama olmak üzere toplamda 18 bin 140 metrekare alanda bozulmaların olduğu tespit edildi. Çevrede yaşayan vatandaşların şikayetleri üzerine bölgeye giden Başkan Aras,  kurallara uymayan ve kamuya ait yollara zarar verildiği gerekçesiyle firmalara cezai işlemlerin uygulandığını ve toplamda 4 milyon 782 bin 260 Türk Lirası para cezası kesildiğini belirtti.

Jandarma ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını ve denetimlerin sıklaştırıldığını belirten Aras, vatandaşların bu günlerde mağdur olmaması açısından, zarar gören yolların bir an evvel düzeltilmesi talimatını verdi.

 

 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com