20 Nisan 2024 Cumartesi

Bu Turnuva Kadınlar için

BHM
11.03.2014 23:45
Bu Turnuva Kadınlar için
Bodrum Golf Kulübünde The Marmara Bodrum Kadınlar Günü Golf Turnuvası büyük ilgi gördü. Turnuvaya Kaya Çilingiroğlu, Ahmet Ağaoğlu  gibi ünlü isimlerde katıldı.

 Bodrum Golf Kulübünde düzenlenen The Marmara Bodrum Kadınlar Günü Golf Turnuvasına yaklaşık 50 golfçü katıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen turnuvaya Kaya Çilingiroğlu, Türkiye Golf federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Feraye Çilingiroğlu, Eski Spor bakanı Fikret Ünlü gibi ünlü isimlerde katıldı.

Sabah erken saatlerde başlayan turnuva akşam üstü saatlerine kadar devam etti. Turnuva öncesi The Marmara Otelinde düzenlen kokteyli büyük ilgi görürken, turnuva bitiminde ödül töreni yine The Marmara Otelinde gerçekleşti. Turnuvada dereceye giren golfçülere Bodrum sağlık Vakfı tarafından özel olarak yapılan ödüller verildi. Bodrum Golf ve Tenis A.Ş genel Müdürü Caner Tuna, bu yıl ikincisini düzenledikleri kadınlar günü golf turnuvasını The Marmara Bodrum’un sponsorluğunda gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek: “Bu yıl İkincisini düzenlediğimiz turnuva çok güzel bir havada gerçekleşti. Katılan tüm golfseverlere yönetim kurlumuz adına teşekkür ederim. Her geçen yıl daha fazla ilgi gören turnuvamız artık gelenekselleşti. The Marmara Bodrum Oteline ve değerli genel müdürü Sayın Onur İslam’a desteklerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

TURNUVADA DERECEYE GİREN İSİMLER  

Bayanlar Kategorisi

1.       Gülay Dora

2.       Feraye Çilingiroğlu

3.       Aynur Kutal

Erkekler Kategorisi

       1.    Kamuran Başoğlu

       2.    Aydın Arıcı

       3.    Hüseyin Boyacı

 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com