19 Mart 2024 Salı

ÇAĞDAŞ BODRUM SPOR LİDERİ MAĞLUP ETTİ

BHM
21.11.2021 13:01
ÇAĞDAŞ BODRUM SPOR LİDERİ MAĞLUP ETTİ
Çağdaş Bodrum Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı TB2L B grubunda sezonun üçüncü, kendi evinde de ikinci karşılaşmasını Samsun Basketbol Akademi ile yaptı.

İlk yarıda oldukça üstün bir oyun sergileyen Çağdaş Bodrum Spor, rakip takımın agresif oyununu ilk periyod içerisinde çözerek kendi taktikleriyle rakibine üstün bir oyun ve mücadele ile ikinci periyodun sonunda soyunma odasına 42–38 galip giden taraf oldu.

İkinci yarıda da aynı oyunu sürdüren Çağdaş Bodrumsporlu oyuncular, rakip takıma kendi potasında sayı vermeden art arda attıkları basketlerle sayı farkını açarak mücadelenin sonunda sahadan 86-81 galip ayrıldı.

Serhat Dülker, Ali Rıza Pinat ve Selena Gamze Öget’in yönettiği maç boyunca, tribünleri dolduran coşkulu kalabalıkla maç sonunda kucaklaşan oyuncular, tribünlerden de büyük alkış aldılar.
TB2L B grubunda sezonun 4.haftasında Ankara deplasmanına gidecek olan Çağdaş Bodrum Spor, 27 Kasım Cumartesi günü Ankara’da Sinan Şamil Sam Spor Salonu’nda Yeni Sincan Spor ile karşılaşacak. Maçın başlama saati 15.00.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com