19 Nisan 2024 Cuma

Deniz Ticaret Odası seçimlerinde Orhan Dinç yeniden aday

BHM
13.09.2022 18:25
Deniz Ticaret Odası seçimlerinde Orhan Dinç yeniden aday
IMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, bir dönem daha başkanlığa talip olduğunu, 8 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan seçimli genel kurulda yeniden aday olacağını açıkladı. Dinç, “Denizciliğimizin sesi olmak ve güçlü bir şekilde temsil etmek için önümüzdeki dönem için adaylığımızı açıklıyorum” dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) seçim takviminin belirlenmesi ile Bodrum’da adaylık açıklamaları da peş peşe gelmeye devam ediyor. Dün TÜRSAB Bodrum Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yüksel Aslan’ın adaylığını açıklamasının ardından bugün de adaylık açıklaması, IMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç’ten geldi.

8 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan seçimli genel kurulda, seçim ekibiyle birlikte oda başkanlığına yeniden aday olduğunu açıklayan Orhan Dinç, denizciliğin her alanında atılımlar yaptıklarını, üyelerin sorunlarının çözümü noktasında hepsine ulaştıklarını belirtti. Oda olarak sadece Bodrum’un değil, kardeş ilçe Milas’ın da başkanlığını yaptıklarını ifade eden Dinç şunları söyledi:

“Bildiğiniz gibi Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi olarak bizler, sadece Bodrum değil Milas’ın da başkanlığını yapıyoruz. Hizmet dönemimiz boyunca iki kardeş ilçemiz Bodrum ve Milas’ın deniz ticaretini en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Her üyemize tek tek 3 defa ulaştık. Her üyemize 3 defa dokunduk. Onların sorunları ile dertleri ile dertlendik. Mavi yolculuğumuz, tersanemiz, balık üreticilerimiz, su sporları, dalış, acenteler, günübirlik, yakıt verenler… Çok büyük bir aile olduk. Biz göreve geldiğimizde 80 metrekarede hizmet veren oda şu anda otoparkımızla birlikte bin 500 metrekareye yakın bir yerde hizmet veriyoruz. Sadece fiziken değil, gönlümüzü de açtık. Sektörümüzün tüm sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık. Binamızda eğitimler, seminerler verdik. Kapılarımızı kamu kurum ve kuruluşlarına tamamen açtık. Onlar da kapılarını sonuna kadar açtılar. Denizciliğimizin sesi olmak ve güçlü bir şekilde temsil etmek için önümüzdeki dönem için adaylığımızı açıklıyorum. Yeni dönemde ekibimizle, enerjimizle, samimiyetimizle her üyemize dokunmaya devam edeceğiz.”

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com