19 Eylül 2024 Perşembe

Doktor Mustafa Hürkal Tezvar'dan sevindiren haber

BHM
02.08.2024 18:59
Doktor Mustafa Hürkal Tezvar'dan sevindiren haber
Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Ortakent Mahallesi’nde 12 No’lu Aile Sağlık Merkezi’nde (ASM) görevli Doktor Mustafa Hürkal Tezvar, hasta ve hasta yakını ile yaşadığı tartışmanın ardından fenalaşarak yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Tedavi gördüğü hastanede tıkalı damar anjiyo yapılarak açılan doktorun tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdüğü öğrenildi.

Ortakent Mahallesi’nde 12 No’lu Aile Sağlık Merkezi’nde (ASM) görevli Doktor Mustafa Hürkal Tezvar, hasta ve hasta yakını ile yaşadığı tartışmanın ardından kalp krizi geçirerek 112 ekipleri tarafından hastaneye götürülmüş ve hastanede ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma kaldırılmıştı.

ANJİYO İLE KAPALI DAMARI AÇILDI
Muğla Sağlık Müdürlüğü yetkilileri o doktorla ilgili sevindirici gelişmeyi paylaştı. Olay esnasında kalp krizi geçiren ve kalp pili kullandığı öğrenilen doktora tedavi gördüğü hastanede anjiyo yapıldı ve yüzde 90 seviyesinde tıkalı olduğu öğrenilen damar açıldı. Yapılan anjiyo işlemi sonrasında doktorun tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdüğü ve doktorun tedaviden olumlu sonuç alabilmek için uyutulduğu bildirildi.

DOKTORA SALDIRAN HASTA YAKINI TUTUKLANMIŞTI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan E.S. ile kız kardeşi Ö.S.A, hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edilmiş, zanlılardan E.S. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanmış, kardeşi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Öte yandan E.S. adliye çıkışında gazetecilerin, "Doktoru darbettiğiniz iddia ediliyor ne söyleyeceksiniz? sorusu üzerine, "Ben darbetmedim doktor, beni darbetti." ifadesini kullanmıştı.

12 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli Dr. Mustafa Hürkal Tezvar, hasta yakınlarının şiddetine maruz kalmış ve fenalaşınca hastaneye kaldırılmıştı.
Kalp hastası olduğu ve kalp pili taşıdığı belirtilen Tezvar, yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com