19 Eylül 2024 Perşembe

DÜNYANIN EN BÜYÜK DÜĞÜN ORGANİZATÖRLERİ BODRUM’A GELİYOR

BHM
28.04.2022 09:42
DÜNYANIN EN BÜYÜK DÜĞÜN ORGANİZATÖRLERİ BODRUM’A GELİYOR
Dünya çapında 200’e yakın ülkede üyesi bulunan ve 45 farklı destinasyonda başkanlığı bulunan Uluslararası Destinasyon Düğün Profesyonelleri Derneği’nin Avrasya’daki ikinci çalıştayı Bodrum’da yapılacak.

Düğün Çalıştayı 17-18 Mayısta Bodrum Yalıkavak Golden Age Hotel’de... 

Turizm Günlüğü'nün haberine göre; TravelShop Turkey, Bodrum Belediyesi ve IADWP Uluslararası Destinasyon Düğün Profesyonelleri Derneği iş birliği ile uluslararası destinasyon düğün profesyonelleri derneği 17. Çalıştayını 17-18 Mayıs 2022 tarihinde Bodrum Yalıkavak’ta bulunan Golden Age Hotel’de gerçekleştirecek.

Etkinliğe 100’e yakın ülkeden 200’e yakın dünyanın en iyi destinasyon düğün firmaları, 20’ye yakın uzman destinasyon düğün konuşmacıları, 10’a yakın büyükelçi katılım sağlayacak.

Program detayları belli oldu

Bu organizasyonu ülkemize getiren, bu güne kadar birçok başarılı etkinlik düzenleyen, son yıllarda EMITT, ACE of MICE gibi birçok turizm fuarlarının altyapısını yapan TravelShop Turkey imtiyaz sahibi Murtaza Kalender’den edinilen bilgiye göre düğün planlayıcıları için özel olarak hazırlanmış program akışı aşağıdaki gibidir.

  • 17 Mayıs 2022 tarihinde saat 10.00’da açılış ve devamın destinasyon düğün konuşmacıları konferansı ve akşam ödül töreninin gerçekleşeceği gala yemeği.
  • 18 Mayıs 2022 tarihinde saat 10.00 ile 17.00 arası B2B Networking
  • 19 Mayıs 2022 tarihinde Bodrum şehir turu

Kalender sözlerini şöyle devam ettirdi; 
"Bu etkinliğin Bodrum’da olmasına büyük katkı sağlayan Bodrum Belediye Başkanı Sn. Ahmet Aras’a çok büyük teşekkürlerimi sunarım. Sayın başkanımın katkılarıyla bu etkinliği Bodrum’da gerçekleştiriyor olmaktan dolayı büyük onur duyuyoruz. Ayrıca THY, TGA, IADWP, Bodrum Başkanı Sn. Fatih Bey’e ve destek olan herkese çok teşekkür ederim."

Kalender ayrıca; “200’e yakın düğün planlayıcılarıyla görüşmek isteyen tüm turizmci paydaşlarımız bizimle irtibata geçerek firmalarını katılımcı olarak B2B ikili görüşme sağlayabilirler. Bodrum’a kadar gelen bu önemli fırsatı değerlendirmelerini tavsiye ederim.” dedi.

https://www.turizmgunlugu.com/2022/04/27/dugun-calistayi-bodrumda-yapilacak/

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com