19 Nisan 2024 Cuma

EĞLENCE MEKANLARINDA MÜHÜRLEME DEVAM EDİYOR...

BHM
03.09.2020 12:05
EĞLENCE MEKANLARINDA MÜHÜRLEME DEVAM EDİYOR...
Bodrum Hıfzıssıhha Meclis kararına göre Yalıkavak ve Çarşı Mahallesi'nde çalışan hijyen, temizlik, maske, sosyal mesafe gibi Kovid-19 tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle 5 mekan daha mühürlendi.

Bodrum Kaymakamlığı koordinesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi ekipleri, Kovid-19 tedbirleri kapsamında ilçede denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Tedbirlere uymayan ve ruhsatlarına aykırı şekilde faaliyet gösteren mekanlarda mühürleme işlemleri ise sürüyor. Bodrum’da faaliyet gösteren 5 işletmenin daha faaliyetine dün son verildi. 

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nun aldığı karar gereğince, Bodrum'un ünlü eğlence mekanlardan Mandalin, Veli Bar ve Fi süresiz kapatılırken, Eskici Black’in ise faaliyeti 4 gün süreyle durduruldu. Yalıkavak'ta faaliyet gösteren ve bu yaz neredeyse her gece ünlü bir ismin sahne aldığı programlarıyla dikkat çeken Cundalı Yalıkavak’ın ise faaliyeti 1 günlüğüne durduruldu. Cundalı Yalıkavak'ta dün gece sahne alacak ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici'nin programı da mühürleme nedeniyle iptal oldu.  

Süresiz kapatılan bazı mekanların işletmeci ve çalışanları, Bodrum Kaymakamlığına gelerek mağduriyetlerini dile getirdi.Toplanan grup Bodrum Kaymakamlığı önünde bir süre bekledikten sonra aralarında seçilen temsilciler görüştükleri Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz'a mağdur olduklarını ve ekonomik sorunlar yaşadıklarını dile getirdi. Kaymakam Yılmaz tarafından kapatılan yerlerin gerekçelerini anlattığı gurup temsilcileri olaysız bir şekilde kaymakamlıktan ayrıldı.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com