19 Nisan 2024 Cuma

ELAZIĞSPOR GOL YAĞMURUNA TUTULDU

BHM
13.10.2019 21:09
ELAZIĞSPOR GOL YAĞMURUNA TUTULDU
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta bugün Birevim Elazığspor'la karşılaşan yeşil beyazlı temsilcimiz, konuk takımı adeta gol yağmuruna tuttu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta bu sezon bir türlü istikrarı yakalayamayan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, evinde Birevim Elazığspor'u farklı yendi: 5-1.

Bodrum İlçe Stadı'nda oynanan maçta Kadir Bekmezci'nin 34. dakikada penaltıdan bulduğu golle yenik duruma düşen Bodrumspor, 45+2 ve 45+3. dakikalarda Sergen, 47. dakikada Celal, 84. dakikada Medeni ve 87. dakikada Şaban'la farka gitti. Grupta bu sonuçla 8 maçta ikinci galibiyetini alan Bodrum, puanını 9'a çıkardı.

Maçta Bodrumsporlu ve Elazığsporlu taraftarlar karşılıklı olarak “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez”, “Kahrolsun PKK”, “Vatan Sana Canım Feda” sloganları attılar. 

Muğla Menteşe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz da Birevim Elazığ Spor tirübünlerine giderek İzmir'de şehit düşen Elazığ'lı polis memuru Fethi Sekin ve Marmaris'te şehit düşen Elazığ'lı polis Cengiz Eker anısına hazırlattığı birer plaketi, Birevim Elazığspor kulübü başkanı Selçuk Öztürk'e takdim etti. Müdür Yılmaz, "Şehitlerimizi unutmadık, onların anısını yaşatacağız" dedi.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com