18 Ekim 2024 Cuma

Genel başkanın ‘Tayyip’, ilçe başkanının da ‘Patron’ hayranlığı: İşte Yeni CHP!

BHM
21.07.2024 17:32
Genel başkanın ‘Tayyip’, ilçe başkanının da ‘Patron’ hayranlığı: İşte Yeni CHP!
Dün CHP Bodrum’un kurumsal sayfasında, sosyal demokrasi ve partinin ideolojisi ile ilgisi olmayan bir patron için kulüp başkanına övgüler düzüldü. CHP genel başkanının Tayyip Erdoğan hayranlığına ise Yılmaz Özdil, “NORMAL” yorumunda bulundu.

Bodrum’da düzenlenen Fenerbahçeliler gecesine katılan CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, çekilen fotoğrafın altına CHP Bodrum İlçe Başkanlığının sosyal medyasında kulüp başkanına methiyeler düzerek şu ifadelerde bulundu: 

“Bodrum Fenerbahçeliler Derneği'nin düzenlediği muhteşem geceye katılmanın gururunu yaşadık. Gecenin onur konuğu olan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Ali Yıldırım Koç'u Bodrum'da ağırlamak bizler için büyük bir onurdu. Bu unutulmaz gece için Bodrum Fenerbahçeliler Derneği'ne içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Bu paylaşıma tepki gösteren bir vatandaş ise “Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu, 100 yıllık cumhuriyetimizin 100 yıllık kurucu partisinin kendini bilmez - çapulcu yöneticilerinin ve partinin kurumsal sosyal medya hesaplarından bir spor kulübü derneğine ve sosyalizmle halkçılıkla devletçilikle kısaca 6 okla yakından uzaktan fikri ve zikri alakası olmayan başkanına güzellemeler!!!! Bu nasıl bir aymazlıktır…” yorumunda bulundu. 

Özel'in Erdoğan hayranlığına Yılmaz Özdil yorumu: “NORMAL”

Özgür Özel’in son dönemlerde Tayyip Erdoğan ile sık sık kolkola görüntüler sergilemesi, Arapça tabela meselesi gibi konularda iktidara hoş görünme çabaları parti içinde de eleştirilere ve tepkilere neden olmuştu. CHP genel başkanının Tayyip Erdoğan hayranlığına Yılmaz Özdil’in ise en son yorumu “NORMAL” demek oldu.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com