29 Mart 2024 Cuma

GIDA ÇARŞISINDA DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

BHM
07.11.2019 11:07
GIDA ÇARŞISINDA DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Belediye Gıda Çarşısı için hazırlanan projeyle gıda çarşısındaki yapıların görüntü kirliliğine neden olan dış cephe malzemelerinin sökümüne başlandı.

Bodrum Cevat Şakir Caddesi'nde bulunan Bodrum Gıda Çarşısı'nın kentin mimari dokusuna, tarihine ve estetiğine uygun hale getirilmesi için hazırlanan proje kapsamında çalışmalar hız kazandı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın talimatıyla kasım ayının ilk günlerinde başlatılan çalışmalar kapsamında, ilk olarak bina cephesinde bulunan güneşlik, pergole ve görüntü kirliliği yaratan birçok eklenti belediye ekiplerince sökülecek. Bodrum Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalara, işletme sahipleri ve çalışanları da destek oluyor. Belediye ekipleri ile işbirliği içinde çalışan esnafın nakliye ihtiyaçları, Bodrum Belediyesi tarafından karşılanıyor. Çarşının projeye uygun hale getirilmesi için çalışmalar, belediye bünyesindeki teknisyenler, elektrikçiler ve marangozlar gibi profesyonel bir ekip taraftan titizlikle yürütülüyor.

Öte yandan, esnafın mağdur edilmemesi için işlemler hızlı bir şekilde devam ettiği kaydedildi.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com