20 Nisan 2024 Cumartesi

Gümbet Plajı’nda İş Makineleri!

BHM
15.06.2022 23:41
Gümbet Plajı’nda İş Makineleri!
Turizm sezonunun başlamasıyla birlikte çevrede gürültüye neden olabilecek inşaat çalışmalarının 1 Haziran 2022 tarihi itibarıyla yasaklanmasına rağmen, Bodrum’un Gümbet Mahallesi Asarlık Mevkii’nde ortaya çıkan görüntüler pes dedirtti!

7/24 Bodrum adlı sosyal medya sayfasında yer verilen görüntülerde, Gümbet Asarlık'ta bir yanda dört tane iş makinası çalışırken bir yanda da turistler gürültü içinde tatil yapmaya çalışıyor. 

İş makinesi, beton vb. gürültü kirliliği yaratan inşaat çalışmalarının 1 Haziran itibarıyla yasaklanmasına rağmen çalışmaların son sürat devam etmesinin eleştirildiği paylaşımda, vatandaşların ve bölgedeki turistlerin tepkisine de dikkat çekiliyor. 

Paylaşımda ayrıca dikkat çekilecek bir diğer konunun ise kaya parçalarının hunharca kırılması, orada bulunanların canlarının tehlikeye düşmesi olduğu ifade edilerek, “Ayrıca bir sahile bu kadar yakın yerde nasıl böyle bir çalışma yapılabiliyor? Sahilde yapılacak yapılar kıyı kenar çizgisine 50 metreden sonra yapılabilirken burada sahilde ne yapılıyor?” diye sorarak yetkilileri ve yöneticileri Bodrum'a sahip çıkmaları için göreve çağırıyor ve ekliyor:

“İnşaat yasağı dinlenmiyor, iş makinaları çalışıyor, denetim yok! Bodrum sahipsiz. Az önce paylaştığımız gönderideki yerin yakından çekilmiş görüntüleridir. “

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com