19 Nisan 2024 Cuma

HASTANE YOLUNUN ONARIMI TAMAMLANDI

BHM
26.04.2020 12:27
HASTANE YOLUNUN ONARIMI TAMAMLANDI
Bodrum Belediyesince yürütülen Devlet Hastanesi’nin yolu ve otopark alanında gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları Cumartesi gecesi itibarıyla tamamlandı.

Engebeli ve çukurlarla dolu olması sebebiyle uzun süredir eleştirilere konu olan Bodrum Devlet Hastanesi’nin yolunda ve otopark alanında Bodrum Belediyesi Fen İşleri ekiplerince asfaltlama çalışması yapıldı. Başlangıçta Cumartesi ve Pazar 2 gün sürmesi planlanan çalışmalar, Cumartesi günü yapılan yoğun çalışmalarla tamamlandı. Yol Cumartesi gecesi saat 24:00 itibarıyla trafiğe açıldı.

Belediye başkanı Ahmet Aras, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bodrum Devlet Hastanesi’nde 2 gün içinde bitirmeyi planladığımızı açıkladığım asfalt çalışmasını, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı mesai arkadaşlarım üstün bir gayretle tamamladı. Halka hizmet adına, Devlet Hastanesine ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın mağdur olmasını önlemek için iftarda da mesaiye devam eden çalışma arkadaşlarımın her birine tek tek yürekten teşekkür ediyorum.."

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com