19 Nisan 2024 Cuma

HENTBOL TAKIMI TEKNİK KADROSUNDA YENİ İSİM

BHM
17.10.2018 10:47
HENTBOL TAKIMI TEKNİK KADROSUNDA YENİ İSİM
Bodrum’un gururu Yalıkavak Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, hentbol camiasının başarılarıyla yakından tanıdığı Ali İhsan Tekin ile yola devam etmek için sözleşme imzaladı. 

Gökhan Ceyhan ile geçtiğimiz gün yaptıkları karşılıklı mutabakat ile yollarını ayıran Yalıkavak Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı'nın teknik kadrosuna dahil olan Ali İ. Tekin, hentbola 1996 yılında Kayseri’de başladı. Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nda Hentbol üzerine uzmanlık eğitimi alarak, 2004 ve 2005 yıllarında uzmanlığıyla ilgili olarak İngiltere’de görev yaptı. 2007-2015 yılları arasında Muratpaşa Bld. Hentbol Takımı’nda görev yapan deneyimli antrenör, bu süreçte takımına 2 süper kupa, 3 Türkiye Kupası ve 3 Şampiyonluk kazandırdı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yalıkavak Spor Kulübü Yönetm Kurulu Başkanı Mehmet Esen, süper ligde deneyimli bir antrenörle yola devam etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Esen yaptığı açıklamada şunları söyledi; 
 
“Yalıkavak için Bodrum’un spor başarısı için yönetim kurulumuz, hocalarımız ve sporcularımız ile tek vücut olup gecemizi gündüzümüze katıp, çalışacağız. Takımımıza yeni katılan, başarılarıyla Türkiye Hentbol Camiasının yakından tanıdığı Ali İhsan Tekin ile yola devam etme kararı alarak, sezon sonuna kadar 7 aylık bir sözleşmeyi imzaladık. Bundan böyle daha farklı bir Yalıkavakspor ile sahalarda esmeye devam edeceğiz. Bodrum taraftarları için Yalıkavak Spor Bayan Hentbol Takımı olarak kızlarımız, terlerinin son damlasına, maçın son salisesine kadar takım ruhuyla mücadele etmeye devam edecektir. Takımımıza ve yeni hocamıza görevi hayırlı olsun.” 
 
Yeni antrenörleriyle antrenmanlarına devam eden Denizin Kızları, bu hafta kendi evinde Rize’nin güçlü temsilcisi Pazarspor ile karşılaşacak. 21.10.2018 Pazar günü Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan karşılaşmanın başlama saati 14.00. 
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com