28 Mart 2024 Perşembe

HEYECAN FIRTINASINDA GENÇ ŞAMPİYONLAR

BHM
16.04.2015 13:58
HEYECAN FIRTINASINDA GENÇ ŞAMPİYONLAR
Bodrum Tenis Kulübü’nde tenise yeni başlayanlar arasında düzenlenen tenis turnuvasında 2 hafta boyunca heyecan fırtınası yaşandı. Turnuvada iki kategoride genç şampiyonlar büyük mutluluk yaşadı.

Bodrum Golf A.Ş. bünyesinde bulunan Bodrum Tenis Kulübü’nde 2 hafta boyunca Yeni Başlayanlar Tenis Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya hemen her yaştan 50’ye yakın sporcu katıldı. Erkekler ve Bayanlar Single kategorilerinde grup maçları sonucu gruptan çıkan sporcular çeyrek finale yükseldi. Kıyasıya maçların sonunda dün yapılan final maçlarında şampiyonlar belli oldu. Bayanlarda Nehir Oktürk şampiyon olurken, Helin Gençoğlu ikinciliği elde etti. Erkeklerde ise Ata Bayır şampiyon, Yakup İçgören ikinci oldu.

 

Final maçlarından sonra düzenlenen ödül töreninde kupalar sahiplerini buldu. Bodrum Golf A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Atilla Yurtkuran ve Genel Müdür Caner Tuna da ödül töreninde yer aldı. Tuna tenis tesislerinin her geçen gün geliştiğini, yenilendiğini belirtti ve turnuvaların geniş katılımlarla devam edeceğini söyledi.

 

Bodrum Tenis Kulübü yöneticisi Alp Arbak ise böyle güzel bir ortamı hazırlayan Bodrum Golf A.Ş. yönetimi ve ortaklarına teşekkür etti. Arbak turnuvaya katılımın çok yoğun olduğunu ve bunun da kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek yıl içinde gerek yerek gerekse ulusal ve uluslar arası turnuvalara ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini söyledi.

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com