01 Mayıs 2024 Çarşamba

İKİ YAKANIN KÜLTÜRLERİ BODRUM’DA BULUŞUYOR

BHM
12.02.2015 08:57
İKİ YAKANIN KÜLTÜRLERİ BODRUM’DA BULUŞUYOR
Bodrum Dans Kulübü tarafından her yıl Türkiye ve Yunanistan arasında düzenlenen “Türk-Yunan Dostluk ve Kültür Buluşması” etkinliğinin Bodrum ayağı, 13 Şubat Cuma akşamı Delfi Arena’da gerçekleşiyor.  

Yunan halk oyunları gösteri grubu, müzisyenler, dansçılar ve Kos adasında yaşayan Yunanlı misafirler bu gece için Bodrum'a geliyorlar!

 

Bodrum'lu Reha Ergene ve grubu, Bodrum Dans Kulübü Halk Oyunları Yurt Dışı Tanıtım Ekibi Dansçıları, Sirtaki Bölümü dansçıları ve kulübün tüm kursiyerleri de bu gecede onlara eşlik edecek. Girit mezelerinden oluşan menü, Türk Yunan müzikleri ve muhteşem gösteriler eşliğinde gerçekleşecek geceye dileyen herkes katılabiliyor.

 

Bodrum Dans Kulübü yetkilileri yaptıkları açıklamada; “Delfi Otel’in katkıları ile Bodrum Dans Kulübü tarafından organizasyonu gerçekleştirilen gecede siz de bu coşkuya ortak olabilir, Yunan ve Türk müzisyenlerin Ege müzikleri eşliğinde eğlenebilirsiniz” dedi.

 

 Yemekli ve içkili yapılacak gecede sınırlı sayıdaki masa sayısından dolayı rezervasyon gerekli olduğu  belirtildi. Rezervasyon için Delfi Otel’in telefonu; 0 252 3164085

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com