18 Ekim 2024 Cuma

Kaymakamlık Kupası Başlıyor

BHM
05.03.2015 10:40
Kaymakamlık Kupası Başlıyor
Bodrum Kaymakamlığı tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonunda 11 Mart 2015 Saat: 18.30 da Marmara Koleji ile Konacık Anadolu Lisesi takımları arasında yapılacak olan müsabaka ile başlayacak.

Bodrum Kaymakamlığı tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol 15 takımın katılımı ile gerçekleştirilecek. 11 Mart tarihinde başlayacak olan turnuva 1 Nisanda yapılacak olan final müsabakası ile sona erecek.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan “Turnuvamız 11 Mart tarihinde başlayacak ve yaklaşık 20 gün sürecek. Bu sene 15 takımımızın katılımı ile gerçekleştireceğimiz turnuvamızın açılışını tören ile gerçekleştireceğiz. Turnuva açılış maçına ve diğer maçlara tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Bodrum’da sporu yaygınlaştırmak, kurumlar arası iletişimi arttırmak, kaynaşmayı sağlamak için yaptığımız turnuvamızın bu sene üçüncüsünü gerçekleştireceğiz.

Vatandaşlarımızın da turnuvaya izleyici olarak katılmasını diliyorum. Turnuvada mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

BHM
Bodrum Kaymakamlık

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com