20 Nisan 2024 Cumartesi

KONSER GELİRİ MEHMETÇİK VAKFI’NA BAĞIŞLANDI

BHM
21.03.2019 10:31
KONSER GELİRİ MEHMETÇİK VAKFI’NA BAĞIŞLANDI
TED Bodrum Koleji 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yıl dönümü dolayısıyla “Emanetiniz Emanetimizdir” adlı bir konser düzenledi. Konserin tüm geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlandı. 
TED Bodrum Koleji Konferans Salonu’nda Sanatçı Pınar Seli yönetiminde, TED veli ve çalışanlarının sahneye çıktığı konserde izleyiciler duygusal anlar yaşadı. 
 
TED Bodrum Koleji Okul Aile Birliğince gerçekleştirilen konser öncesinde Çanakkale Şehitleri başta olmak üzere vatanı için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan şehitler anıldı. 
 
Çanakkale Savaşı ve Mehmetçiğin hüzünlü hikayelerinin anlatıldığı konserde vatan sevgisinin nasıl galip geldiği izleyicilerle paylaşıldı. Yokluğun varlığa, maneviyatın maddiyata, özgürlüğün sömürgeye karşı galip geldiği savaşın etkisi, salondakilere duygu yüklü Türkülerle yansıtıldı. 
 
Konseri izlemeye gelenler arasında Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve Bodrum Siyasi Parti temsilcileri de vardı. 
 
Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, etkinlikte yaptığı konuşmada “Biz özel okullarımızı, devlet okullarımızın yükünü alan çok değerli eğitim kurumları olarak görüyoruz. TED de ülke genelinde de ilçemizde de kurumsallaşma anlamında önemli mesafeler almış ciddi bir eğitim kurumu. Ben de bir veli olarak TED ailesinin bir mensubu olduğumu hatırlatmak istiyorum. Çocuklarımızı emanet ettiğimiz değerli öğretmenlerimize, idareci arkadaşlarımıza ve tüm velilerimize en samimi duygularımla teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 
Çanakkale Zaferi’nin tarihi şan ve şerefle dolu Türk Milleti’nin kazandığı en önemli zaferlerden biri olduğunu ifade eden Kaymakam Yılmaz, “Bu zaferi bizlere kazandıran, bu cennet vatanı bizlere emanet eden şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi asla unutamayız. Bu anlamda TED’in gerçekleştirdiği bu etkinliği ve etkinlik sonunda elde edilen geliri de şehit ailelerimize bağışlaması gerçekten takdire şayan. Ben okul idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, okul aile birliğimizi, velilerimizi ve bu işte emeği olan herkesi tebrik ediyorum, kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 
Konserin tüm geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlandı.
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com