27 Nisan 2024 Cumartesi

Maçoğlu’ndan Kadıköy'de Gövde Gösterisi

BHM
24.03.2024 20:15
Maçoğlu’ndan Kadıköy'de Gövde Gösterisi
Türkiye Komünist Partisi Kadıköy Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Maçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kadıköylüleri davet ettiği yürüyüşe binlerce Kadıköylü katıldı.

"Birlikte kazanmak için yürüyoruz" denilen paylaşımla yaptığı çağrı sonucunda, 24 Mart Pazar günü saat 16.30’da Yoğurtçu Parkı'nda toplanan kalabalık, yoğun güvenlik önlemleri altında Bahariye Caddesi'ne doğru yürüyüşe geçti. Bahariye Caddesi'nde çeşitli pankartlar ve sloganlar eşliğinde yürüyen binlerce Kadıköylü ile birlikte Kadıköy Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Maçoğlu’na ünlü tiyatro oyuncusu Orhan Aydın da destek verdi.

'Kadıköy'ün umudu Fatih Maçoğlu'

2024 Yerel Seçimleri'ne kısa bir süre kala, seçimlerin dikkat çeken adaylarının TKP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Maçoğlu, binlerce kişi ile birlikte Kadıköy'de bir yürüyüş düzenledi. 

Yoğurtçu parkında başlayan yürüyüş Moda sahilinin ardından Bahariye caddesinde TKP Kadıköy Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Maçoğlu’nun konuşmasıyla son buldu. Yürüyüşe katılan binlerce Kadıköylü “Kadıköy’ün umudu Fatih Maçoğlu”, “Kadıköy’ü ranta kapatacağız” sloganlarıyla Kadıköy sokaklarındaydı.

Haber ve Fotoğraflar:   Emir Ali Kaya

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com