28 Mart 2024 Perşembe

MUMCULAR-KARAOVA MAHALLESİ’NE YENİ BİR YÜRÜYÜŞ YOLU

BHM
08.11.2021 13:50
MUMCULAR-KARAOVA MAHALLESİ’NE YENİ BİR YÜRÜYÜŞ YOLU
Bodrum’un Mumcular-Karaova Mahallesi’nde uzun süredir atıl halde bulunan yol,yürüyüş yoluna çevrilerek vatandaşların kullanımına açıldı.

Uzun süredir atıl halde bulunan Mumcular-Karaova Mahallesi’ndeki yol, Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla vatandaşların kullanımına uygun hale getirildi. Yürüyüş yoluna çevrilen yaklaşık 800 metre uzunluğunda olan yol, Mumcular sakinleri tarafından aktif şekilde kullanılmaya başlandı.

Fen İşleri Müdürü Ece Erdoğan Karadan da Mumcular, Gölbaşı ve Karaova Mahallelerinde yeni açılan imar yollarında altyapı çalışmalarını tamamlayan resmi kurumların ardından parke çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Karadan, ‘’Yürüyüş yolunun yanı sıra yenilenen düğün salonu ve  parke taşlarıyla döşenen arazisi de yeni ve temiz görüntüsüyle Mumcular halkımızın hizmetine sunuldu. Karaova’da tamamlanan yürüyüş ve bisiklet yolu Bodrum Yarımadası genelinde Fen İşleri ekiplerimizin çalışmalarıyla Bodrum halkına kazandırılmaya devam edecek’’ diye konuştu.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com