19 Nisan 2024 Cuma

Oğuz Hamza fotoğrafları ile Bodrum Sanat Fuarına renk katıyor

BHM
01.07.2022 19:45
Oğuz Hamza fotoğrafları ile Bodrum Sanat Fuarına renk katıyor
Bodrum Sanat Fuarı 2. kez kapılarını açtı. Bodrum Herodot Kültür Merkezinde iki kat olarak izlenebilen fuara yaklaşık 40 galeri ve yurt içi ve yurtdışından 300 sanatçı katılıyor.

Bu sanatçıların arasında Bodrum’u dünyaya tanıtan ünlü fotoğraf sanatçısı Oğuz Hamza, kendi standında farklı konularda çok etkileyici 6 fotoğrafı ile katılıyor. Fuardaki tek fotoğraf sanatçısı olma unvanını da elde eden Oğuz Hamza, Çin, Tayland ve Bodrum’dan çarpıcı fotoğraflarını sergiliyor.

Akademia Vakfının Bodrum Belediyesi ile birlikte yürüttüğü ve ilk bölümü ziyarete açılan Antik Halikarnassos Sur Duvarları projesinde çektiği iki adet siyah beyaz fotoğraf, bu projenin ulusal ve uluslararası alanda lanse edilmesine de katkı veriyor.

Ayrıca Tayland ve Çin’de çektiği çok renkli fotoğrafları da büyük ilgi topluyor. Özellikle “Red Dream” adını verdiği Çin Seddi’nin önünde çektiği fotoğraf şimdiden fuarda en çok konuşulan eserler arasına girdi. Fuar, 03 Temmuz Pazar gününe kadar her gün saat 16 00 ile 22 00 arası ziyaret edilebiliyor.

Oğuz Hamza;

Çin, Tayland, Yunanistan, Fas ve Fransa gibi ülkeleri fotoğraflamıştır. Paris, Frankfurt, İstanbul ve Bodrum gibi kentlerde kişisel fotoğraf sergileri gerçekleştirmiş ve ülkesini başarı ile temsil etmiştir. Oğuz Hamza, Çin’de çektiği fotoğrafları ile Çin - Türkiye Kültür Yılı kapsamında “Merhaba Çin” adı ile bir slayt gösterisi gerçekleştirmiştir.

TAV sponsorluğunda “Bodrum Prestij Kitabı” yayınlanmıştır.

2021 yılından beri Bodrum Antik Halikarnassos Sur Projesi çalışmalarını fotoğraflamaktadır.

2022 yılında İstanbul’da Art Contact Çağdaş Sanat Fuarında eserleri ile yer almıştır.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com