28 Ekim 2024 Pazartesi

POYD, Bodrum’da otel yöneticileri ile buluştu

BHM
26.10.2024 18:43
POYD, Bodrum’da otel yöneticileri ile buluştu
Profesyonel otel yöneticilerini bir çatı altında toplayan ve Türkiye’nin en etkin turizm birliklerinden biri olan Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum’da üyeleri ve otel yöneticileri ile bir araya geldi.

Türkiye genelinde ve ayrıca yurt dışında da üyeleri bulunan POYD, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Bodrum’a çıkarma yaptı. POYD Başkanı Hakan Saatçioğlu ve yönetim kurulu üyeleri Bodrum’daki üyeler ve otel yöneticileri ile Xanadu Island Bodrum’da bir araya gelerek POYD’un yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Buluşma hakkında bir açıklama yapan Başkan Hakan Saatçioğlu, “Türkiye’nin birçok noktasında üyelerimiz bulunuyor. Bodrum’da da POYD temsilcimiz Yiğit Girgin ile bir yapılanmamız var. Bodrum, ülkemiz ve bizim de çok önem verdiğimiz bir destinasyon. Bodrum’da yaptığımız buluşmada otel yöneticilerimize derneğimizin yaptığı çalışmaları aktardık. 
 

Yurt dışında Türkiye ve yöresel mutfakların tanıtım projesi, Turizm Meslek Okulları ve Üniversitelerle işbirliği, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşmelerimiz, Part Time personel eğitim kursları ve sertifikasyon programı, her şey dahil sistemin yeniden tanımlanması, Her şey dahil sisteminde israfa yönelik farkındalık lobi çalışmaları, otellerin yıldızlamalarında eğitimin dahil edilmesi ve yüksek puanlama talebi, iş başı eğitim sertifikasyon programının tekrar başlatılması gibi konularda bilgi verdik. Ayrıca yeni internet sitemiz üzerinden yaptığımız çalışmaları da tirizmcilere aktardık” dedi.

Toplantıda, Bodrum üyeleri Onur Şahin, Evren Bıçakçı, Yavuz Yiğit, Bahadır Alkan, Özkan Köse’ye üyelik belgeleri verildi.

Toplantı sonunda POYD Başkanı Saatçioğlu, toplantıya ev sahipliği yapan Xanadu Island Bodrum’un Genel Müdür Yardımcısı Aytek Özkan’a teşekkür etti.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com