28 Nisan 2024 Pazar

SON DAKİKA! Ahmet Aras’ın danışmanı ‘Şaibeli Reklamcı’ Gözaltında!!!

BHM
22.02.2024 12:55
SON DAKİKA! Ahmet Aras’ın danışmanı ‘Şaibeli Reklamcı’ Gözaltında!!!
Edinilen bilgiye göre dün gece geç saatlerde Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan Ahmet Aras’ın danışmanı Levent Arkan, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet Savcılığına ifade verdiği öğrenilen Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ın danışmanı Levent Arkan’ın yurtdışı çıkış yasağı ve adli kontrol hükümlerinin uygulanması talebiyle mahkemeye sevk edildiği öğrenildi. 

Levent Arkan, günlerdir Bodrum gündemini meşgul eden ses kayıtlarında; Bodrum Belediyesi çalışanlarına, siyasi parti genel başkanlarına, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e ve daha birçok kişiye hakaret ve tehditler içeren sözler sarfetmişti. 

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Arkan’ın gözaltına alınma sebebinin de siyasi parti genel başkanları ve birçok kişi hakkındaki sarf ettiği tehdit ve hakaret dolu sözler olduğu belirtildi.

Bugün adliyeye sevk edilen Levent Arkan’ın ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla şerbet bırakıldığı ise gelen duyumlar arasında. 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com