18 Ekim 2024 Cuma

Sözcü Gazetesi’nin Bodrum ile ne derdi var?

BHM
03.08.2024 23:19
Sözcü Gazetesi’nin Bodrum ile ne derdi var?
Sözcü Gazetesi adeta Bodrum’u karalama kampanyası başlattı. Genel Yayın Yönetmeni CHP’li Bodrum Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman’ın kayınpederi olan Sözcü’den, bir günde üç ayrı Bodrum’u karalama haberi!

Enflasyonun turizm hizmet maliyetlerinin artışına neden olması, yine artan enflasyon ile yerli turizm girdilerinde azalma, Yunan Adaları’na günübirlik vize kolaylığı, sosyal medya ve basında "Bodrum pahalı" kampanyası ile zor bir sezon geçiren Bodrum esnafı, Sözcü gazetesinin 1 günde 3 ayrı Bodrum'a ilişkin olumsuz haberleri ile şaşkına döndü. Sözcü adeta "Bodrum’a gitmeyin!" kampanyası başlattı.

Geçtiğimiz yıllarda da turizmin pik yaptığı aylarda diğer turizm beldelerinde olduğu gibi benzer alt yapı problemleri yaşayan Bodrum, yerel seçimler sonrası Sözcü gazetesi tarafından hedef tahtasına konulmaya devam ediyor.

Mart 2024 yerel seçimleri sonrası adı, Bodrum’a ithal CHP’li aday tartışmalarına konu olan Nadir Ataman’ın Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz’ın damadı olması, haberleri daha da ilginç bir hale getiriyor.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com