27 Temmuz 2024 Cumartesi

Turgutreis esnafının başkan yardımcısıyla tartıştığı anlar…

BHM
27.09.2023 22:34
Turgutreis esnafının başkan yardımcısıyla tartıştığı anlar…
Bodrum turizminin en hareketli bölgelerinden Turgutreis’te esnaf, aylardır tamamlanamayan belediye çalışmalarından şikayetçi oldu.

Haberin Videosu

Bodrum’un Turgutreis mahallesinde bölge esnafı, özellikle altyapı, yol,  meydan çalışmaları vb. faaliyetlerle ortaya çıkan görüntü kirliliğine karşı isyan etti. İşyerlerinin önündeki saç levhaları Bodrum Belediye Başkan Yardımcısının önünde sökerek tepki gösterdi. 

Bodrum Belediyesine defalarca başvuruda ve şikayette bulunduklarını ifade eden esnaf, sorunun bir türlü çözüme kavuşturulmamasına tepki göstererek çareyi saç levhaları sökmekte buldu. 

Söküm işlemi sırasında meydanda bulunan Bodrum Belediyesi Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Akbaş, esnafın sorunlarını dinlemek için yanlarına gidince esnaflar yaşadıkları mağduriyete karşı sitem dolu sözler sarf etti. 

Esnaf ile Başkan Yardımcısı arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Tartışma sonunda özellikle yaz aylarında bu tür çalışmaların yapılmamasını, büyük mağduriyet yaşadıklarını, yaz sezonu boyunca iş yapamadıklarını ifade eden esnafa Başkan Yardımcısı, mağduriyetlerinin farkında olduklarını ifade ederek vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. En kısa sürede bu mağduriyetin telafi edilmesi için gerekli adımların atılacağını ekledi. 

Esnaflar ise “telafi etmeyin çözüm üretin” diyerek Başkan Yardımcısının sözlerine tepki gösterdi. 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com