07 Temmuz 2024 Pazar

VE SON. Ahmet Aras’ın eski danışmanı Levent Arkan ‘TUTUKLANDI!’

BHM
31.05.2024 17:22
VE SON. Ahmet Aras’ın eski danışmanı Levent Arkan ‘TUTUKLANDI!’
Bodrum Belediyesi çalışanlarına, Devletin en üst kademelerinden en alt kademelerine kadar tehdit ve hakaretler içeren ses kayıtlarının, kriminal inceleme ile kendisine ait olduğu anlaşılan Ahmet Aras’ın da eski danışmanı olan BOTAV’da görevli Levent Arkan, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan skandal ses kayıtlarında; Bodrum Belediyesi çalışanlarına, devletin en üst kademelerinden en alt kademelerine varıncaya kadar tehdit ve hakaret içeren söylemleri nedeniyle gelen çoklu şikayetler üzerine Bodrum Cumhuriyet  Savcılığı, Levent Arkan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarıyla ilgili inceleme başlatmıştı. 

Ankara Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü tarafından yapılan inceleme sonucunda ses kayıtlarının, Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) danışmanı ve önceki dönem belediye Başkanı Ahmet Aras’ın eski danışmanı Levent Arkan’a ait olduğu tespit edildi. Bugün adliyeye sevk edilen Levent Arkan, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Levent Arkan’ın tutuklanmasının ardından Ahmet Aras ile Bodrum Tanıtma Vakfı’ndan nasıl bir açıklama yapılacağı ise kamuoyunda merak konusu oldu. 

Danışman Arkan, yayınlanan ses kayıtlarında Belediye çalışanlarına hakaret ve tehdit, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Cumhuriyet Halk Partisi Üyelerine hakaret ve iftira yer almakta idi. Ayrıca, Ahmet Aras’a ve kendisine küfredildiğine dair mahkemede yalancı şahitliğe zorlanan belediye personeline baskı yaptığı ses kaydı da bulunuyordu. 

Levent Arkan, bugüne kadar Bodrum Haber Merkezi, Bodrum Haber, Bodrum Kadraj Haber adlı haber siteleri ile de mahkemelik olmuştu.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com