20 Nisan 2024 Cumartesi

Yalıkavak, Yarı Yıl Kupasına Ev Sahipliği Yapıyor

BHM
04.02.2014 12:28
Yalıkavak, Yarı Yıl Kupasına Ev Sahipliği Yapıyor
Türkiye Yelken Federasyonu ve Yalıkavak Belediyesi’nin organizasyonluğunda gerçekleştirilen Türkiye Yelken Federasyonu Yarı Yıl Kupası, 04 – 08 Şubat 2014 tarihleri arasında Bodrum’un Yalıkavak beldesinde düzenlenecek.
Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) takviminde yer alan TYF Yarı Yıl Kupası; Optimist, Laser Standart, Laser Radial ve Laser 4.7 kategorilerinde düzenlenecek. Türkiye’nin 6 bölgesinden 60 kulüpten 600 sporcunun katılacağı yarışların ev sahipliğini Yalıkavak Belediyesi yapıyor. 
 
BAŞKAN SARUHAN: “KIŞ TURİZMİNE DE KATKI SAĞLAYACAK”
Yarış başlamadan 1 hafta, 10 gün öncesinde sporcuların antrenman için beldeye gelerek otellerde konakladıklarını ifade eden Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, bu organizasyonun aynı zamanda kış turizmine de katkı sağladığını ifade etti. 
 
Başkan Saruhan, sporcular, antrenör ve veliler ile birlikte Yalıkavak’a 1000’e yakın kişinin geldiğini belirterek, “Sporcularımız daha bir hafta, on gün öncesinden beldemize gelmeye başladı. Şu anda Yalıkavak’ta 6 adet otelimiz doldu. Bu organizasyon ile kış turizmine de katkımız olduğu inancındayım. Spora destek vermek amacıyla böyle önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmanın da mutluluğunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu. 
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com