18 Nisan 2024 Perşembe

YAPIMI TAMAMLANMAYAN LİMANA BODRUM ESNAFINDAN TEPKİ

BHM
01.07.2020 11:04
Bodrum'lu esnaflar, yapımının 15 Haziran'da tamamlanacağı belirtilen limanda inşaatın hala sürüyor olmasına tepkilerini dile getirdi.

Bodrum'da bazı esnaf ve vatandaşlar haber merkezimize ulaşarak, düzenleme çalışmaları hala tamamlanmamış olan Bodrum Limanı ile ilgili tepkilerini dile getirdi.

Bodrum Limanı'nda 20 bin metrekarelik alanda Muğla Büyükşehir Belediyesince kış aylarından beri gerçekleştirilen çalışmaların, sezon öncesinde Mayıs ayında bitirilmesi hedefleniyordu. 

Koronavirüs salgını esnasında yaşanan aksaklıklar ve alınan önlemler nedeniyle limanın faaliyete giriş tarihi uzadı. Limanda elektrik, mekanik, yangın alt yapı imalatları, yürüyüş alanları ve oyun grupları çalışmalarının 15 Haziran’da tamamlanacağı ifade edilmişti. 4 Haziran günü Bodrum’daki yatırımları incelemek üzere ilçeye gelen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum Limanı’nın yeni yüzüyle 15 Haziran'da hazır olacağını ve çalışmaların tamamlanacağının müjdesini vermişti.

Ancak vatandaşlar, 30 Haziran itibarı ile inşaat halinin hala devam etmesinin, turizm sezonu yavaş yavaş açılmakta olan Bodrum için gerek sosyal gerekse ekonomik anlamda sorun yaratıyor olduğu görüşünde. 

BODRUM BU GÖRÜNTÜLERİ HAKETMİYOR

Vatandaşlar, tarafımıza video ve fotoğraflar ile ilettikleri şikayetlerde Bodrum'un bu inşaat görüntüsünü haketmediğini, verilen sözlerin tutulmamasının güvensizlik ve istikrarsızlık yaratacağını, sezon öncesine yetişecekken sezon ortasına sarkan çalışmaların verilen sözlerle örtüşmediğini dile getiriyor.

 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com