23 Nisan 2024 Salı

‘YİNE PATLADI!’ Bu haberi sürekli yapmaktan biz bıktık!

BHM
15.03.2023 19:31
‘YİNE PATLADI!’ Bu haberi sürekli yapmaktan biz bıktık!
Bitez’de bugün yine benzer görüntüler yaşandı. İsale hattının paylamasıyla işyerlerini su bastı. Vatandaş ise artık isyan etmekten bile yorgun düştü, biz de haberi yapmaktan…

Bodrum’un Bitez Mahallesi Atatürk Bulvarı Aktur Sitesi yolunda içme suyu ana isale hattında yine patlama meydana geldi. Yolu kaplayan tazyikli su, trafikte tehlşke oluşturdu. Kısa sürede göle dönüşen yol, bir süre trafiğe kapalı kalırken bazı işyerlerini su bastı. Bölgedeki vatandaşlar vurdum duymaz yetkililer tarafından bırakıldıkları çaresizlik içinde adeta isyan etmekten bıktı. Biz basın organları ise bu haberi tekrar tekrar yapmaktan bıktık. 

DSİ ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ) sorumluluğundaki hatlardan kaynaklı patlamaların bir türlü önü arkası kesilmedi, aynı bölgede bugün yine patlama meydana geldi. 

Araçlar yine fışkıran tazyikli su ve gölete dönüşen yolda ilerleyemedi. Bölgedeki Bitez Arasta alışveriş merkezi, market vb. İşyerleri de yaşanan faciadan her seferinde olduğu gibi yine payını aldı. Bir esnaf ise isyan ederek yayınladığı videoda, “Yeter artık Allah kahretsin. Canımızdan bezdik.” diye tepki gösterdi. 

“Söyleyecek bir şey yok herkes geçmiş olsun diyor ama geçmiyor!”

Bitez’de Efe Market’in işletmecisi Murat Kurutaş, onlarca kez meydana gelen patlamadan dolayı bölge esnafıyla birlikte yaşadıkları mağduriyeti şu sözleriyle ifade ederek sosyal medyada paylaştığı durumu gözler önüne seren bir video ile tepki gösterdi: “Söyleyecek bir şey yok herkes geçmiş olsun diyor ama geçmiyor!”

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com