16 Haziran 2024 Pazar

Yüsra Miskioğlu, CHP Bodrum İlçe Kadın Kolu Başkanlığına adaylığını açıkladı

BHM
22.05.2024 15:53
Yüsra Miskioğlu, CHP Bodrum İlçe Kadın Kolu Başkanlığına adaylığını açıkladı
Birçok dernekte gönüllü olarak çalışmalarını sürdüren, CHP içinde ve CHP Bodrum kadın kolunda uzun süredir görev alan Yüsra Miskioğlu, yeni dönemde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Kadın Kolu Başkanlığına aday oldu.

CHP Bodrum İlçe Kadın Kolu Başkanlık seçimleri, 26 Mayıs 2024 Pazar günü Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Şu ana kadar dört aday, başkan adaylığı için başvuruda bulundu.

CHP Bodrum kulislerinde başvuruda bulunan adaylar arasında en çok öne çıkan ismin, Yüsra Miskioğlu olduğu konuşulurken; adaylığını açıklayan diğer isimler ise; Nesrin Özalın, Nurhan Fıratlı ve mevcut kadın kolu başkanı CHP’li Bodrum Belediye Meclis Üyesi Umut Anıl Özdoğan. 

Adaylık yarışında öne çıkan isim Yüsra Miskioğlu, paylaştığı biyografisinde kendisini şöyle tanımlıyor: 

BEN YÜSRA MİSKİOĞLU.

1967 YILINDA HATAY’DA DOĞDUM. EVLİ VE BİR KIZ ÇOCUĞU ANNESİYİM. 

EŞİMİN YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK OFİSİNDE ÖN MUHASEBEDE UZUN YILLAR ÇALIŞTIM.

1990-2015 YILLARI ARASINDA CUMHURİYET HALK PARTİSİ KADIKÖY ACIBADEM İLÇE BAŞKANLIĞINDA GÖNÜLLÜ OLARAK, 15 YIL BOYUNCA SEÇİM OFİSLERİNDE GÖREV ALDIM.

2015 YILINDA BODRUM’A YERLEŞTİK VE CUMHURİYET HALK PARTİSİ KADIN KOLLARINDA ÇALIŞMAYA BAŞLADIM.

REFERANDUMDA, GENEL VE YEREL SEÇİMLERDE BÜTÜN BODRUM YARIMADASINDA SAHADA, SOKAKTA PARTİMİN ADAYLARI İÇİN GÖREV ALDIM ÇALIŞTIM.
 

2017 – 2019 YILLARI ARASINDA KADIN KOLU YÖNETİMİNE SEÇİLDİM VE BİLAHARE KADIN KOLU BAŞKAN YARDIMCISI OLDUM. PARTİ ÇALIŞMALARIMI BU ŞEKİLDE SÜRDÜRDÜM.

SONRAKİ İLÇE YÖNETİMLERİNDE ÇEŞİTLİ GÖREVLERDE BULUNDUM PARTİMİN GÖREVLENDİRMESİ İLE BİR DÖNEM UMURCA MAHALLESİ MAHALLE TEMSİLCİLİĞİ GÖREVİNİ YÜRÜTTÜM. 

2020 YILINDAN BU YANA STK'LARDA AKTİF GÖREV ALDIM.

2020 YILINDAN İTİBAREN EGE KADIN BULUŞMASI PLATFORMU MUĞLA SEKRETERİYİM. 
 

HALEN BODRUM KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ YÖNETİMİ ASİL ÜYESİYİM. TÜLOV GÖNÜLLÜLER DERNEĞİ ÜYESİ, BODRUM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ ÜYESİ ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ YÖNETİMİNDE YEDEK ÜYEYİM.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com