Turizm camiası, yaz sezonunun en hareketli dönemini geçiren Bodrum'da meydana geldiği öne sürülen çarpıcı bir iddiayı konuşuyor.
Rahmi Koç geldi diye...
Sabah Gazetesinden Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre, Divan Türkbükü Bodrum'da yemek yiyen 9 kişilik ailenin aldığı hizmet, ünlü iş insanı Rahmi Koç'un otele giriş yapması sebebiyle aniden kesildi. İşletmenin çok uzun süredir daimi müşterisi olduklarının altını çizen Serkan Keser, restoran görevlileri tarafından kendilerine doğrudan "Servis yok" denilerek mekandan ayrılmalarının istendiğini savundu.
Yüklü hesaba rağmen gelen tepki
Karşılaştıkları bu tavır karşısında büyük bir şaşkınlık içine giren Keser, işletmeye yaklaşık 70 bin TL hesap ödemelerine karşın böyle bir muameleye maruz bırakılmalarına isyan ederek duruma sert bir şekilde karşı çıktı.