24 Ekim 2024 Perşembe

Aras’ın danışmanına Tamer Mandalinci’den görev yok!

BHM
01.08.2024 20:20
Aras’ın danışmanına Tamer Mandalinci’den görev yok!
Levent Arkan’ın Bodrum Belediyesinde görevi yok, bundan sonra da olmayacak!

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, bir süredir  tutuklu yargılanan önceli dönem Başkanı Ahmet Aras’ın danışmanı Levent Arkan’ın serbest bırakılmasının ardından meclis toplantısında iletilen soruyu net bir şekilde, “Kendisi ile herhangi bir çalışmam olmadı, olmayacaktır da!” sözleriyle cevapladı. 

Bodrum Belediye Meclisi 2024 Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 01 Ağustos Perşembe günü saat 14.00’te Herodot Kültür Merkezinde gerçekleşti. Toplantıda Ak Parti Grubu, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’ye, “Geçtiğimiz dönem kendisini Ahmet Aras’ın akıl süzgeci, danışmanı ve BOTAV’ın koordinatörü olarak tanıtan Levent Arkan isimli şahsın belediyemizde, belediyemizin bağlı olduğu kuruluşlarda veya başkanlığını yaptığınız Bodrum Tanıtma Vakfı’nda (BOTAV) hali hazırda herhangi bir görevi bulunuyor mudur? Bulunuyorsa görevi ve yetkileri nelerdir? Başkanlığınız döneminde kendisine itibar iadesinde bulunarak yeni bir görev vermeyi düşünüyor musunuz? Yeni bir görevlendirme yapılacaksa kendisinin görevi ve görev kapsamı ne olacaktır?” sorularını yöneltti. 

"GÖREVİ YOK, OLMAYACAK DA!"

Başkan Tamer Mandalinci de verdiği kesin ve net cevabında şu ifadelerde bulundu: 

“Ak Parti Grubuna şöyle cevap vereyim: Sayın Levent Arkan Beyefendi ile herhangi bir çalışmam olmadı olmayacaktır da. Kendisine bugüne kadar Bodrum’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Görevi var mıdır diye sormuşsunuz. Yok, olamayacaktır da. BOTAV’da görevi var mı diye sormuşsunuz. Yok hayır, BOTAV binasında da herhangi bir görevi olmayacaktır. Başkanlığınız döneminde itibar iadesi yapılacak mıdır? Benim dönemimde böyle bir şey de olmayacaktır. Bu şekilde aydınlatmak isterim sizleri. Teşekkürler.”

Başkanın ardından söz isteyen CHP’li Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Niyazi Atare de Başkan Mandalinci’ye konuyla ilgili açıklamaları için teşekkür ederek, “İsmi geçen Levent Arkan isimli şahsın Cumhuriyet Halk Partisine yaptığı hakaretler ortadadır, bunlar basına da düşmüştür. Cumhuriyet Halk Partisi olarak sizinle aynı fikirdeyiz. Teşekkürler.” dedi.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com