28 Mart 2024 Perşembe

Bir yıldız daha takabilecek ekip lazım

BHM
07.03.2014 15:32
Bir yıldız daha takabilecek ekip lazım
Almanya’dan döner dönmez Ortakent’te toplantıya katılan Başkan Mehmet Kocadon, “Bu bir yerel seçim… Bodrum'u yönetebilecek, Bodrum'un huzurunu bozmayacak ve bayrağına bir yıldız daha takabilecek bir ekiple yola çıkmak lazım.” dedi. 

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum’un Ortakent Yahşi Beldesi’nde düzenlenen toplantıda gençlerle buluştu. Ortakent Yahşi Sahili’ndeki bir restoranda düzenlenen toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un yanı sıra CHP Bodrum Belediye Meclis Adayları ve gençler katıldı.

“BU ÖDÜL, NE KADAR DOĞRU ÇALIŞMALAR YAPTIĞIMIZIN GÖSTERGESİ”
Yurt dışından döner dönmez hızla çalışmalara devam ettiğini ifade eden Başkan Kocadon, “Bu katıldığım ikinci toplantı. Ben sizlerin bu enerjisinden güç alıyorum. Sizlerin sevgisi benim enerjimi daha da yükseltiyor. Bizim birliğimiz gönül birliği. Biliyorsunuz biz ne amblemlerin, ne de renklerin bizi bir yere taşıdığı bir kitleyiz. Bu kitle gönüllerin bir yere taşıdığı bir kitle. Bakın bugün 84 yaşındaki bir insan, bu gençlerle bu saatte buraya gelebiliyorsa bunun bir anlamı vardır. Sabah Almanya’da kalktım, hâlâ yürümeye devam ediyorum ve bu güzellikleri gördükçe de müthiş bir enerji alıyorum. Almanya'ya gittim biliyorsunuz. Bodrum Belediye Başkanı olarak bana bir ödül verdiler. Bu ödül, ne kadar doğru çalışmalar yaptığımızın bir göstergesi.” dedi.
 

“BİZ DÜRÜST İNSANLARLA YOLA ÇIKTIK… BİZ İLKELERİNDEN ÖDÜN VERMEYEN İNSANLARIZ.”
Başkan, yerel seçimlerde beldelerin kapanarak mahalle olacağını da vurgulayarak şunları söyledi:
“Bugün bu güzel atmosferi yaşatan gerek Ortakent'ten, gerek dışarıdan gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz, Bodrum Yarımadası bir bütün oldu artık. Ortakent bir mahalle, Gündoğan bir mahalle oldu. Zaten üst kimliği Bodrum'du, artık tamamen Bodrum oldu. Benim sizden ricam, 30 Mart'a kadar kapısı çalınmamış ev, eli sıkılmamış insan kalmasın. Biz dürüst insanlarla yola çıktık arkadaşlar ve biz ilkelerinden ödün vermeyen insanlarız. Bunun bedelini de yeri geldiğinde ödemiş insanlarız.” diye konuştu.

“BODRUM’UN BAYRAĞINA BİR YILDIZ DAHA TAKABİLECEK EKİP LAZIM”
Bodrum bayrağına bir yıldız daha takmak için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Başkan Kocadon, konuşmasını şu sözleriyle tamamladı:

“Lütfen sakinliğinizi koruyun, sizi çekmek istedikleri ortamlardan uzak durun, arkadaşlar. Biz medeniyet çerçevesinden geçinen insanlarız. Bizi tehdit edene siz sadece selam verin. Çünkü ben size söyledim Bodrum Yarımadası’nda bütün partiler yarışa giriyorlar. Bizim, arkadaşların siyasi düşünceleri ve fikirleriyle hiçbir alıp veremediğiniz yok. Bu bir yerel seçim… Bodrum'u yönetebilecek, Bodrum'un huzurunu bozmayacak, Bodrum'un bayrağına bir yıldız daha takabilecek ekiple yola çıkması lazım Bodrum’un. Bunun için de doğru adresin ne olduğunu hepimiz biliyoruz arkadaşlar, bunun da adı Mehmet Kocadon!”

 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com