18 Ekim 2024 Cuma

Bodrum Seçim Güvenlik Kurulu toplandı

BHM
27.03.2014 14:02
Bodrum Seçim Güvenlik Kurulu toplandı
 Bodrum Seçim Güvenlik Kurulu Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan başkanlığında toplandı. Bodrum Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda seçimde alınacak tedbirler görüşüldü.

Bodrum Kaymakamlığı toplantı salonunda Bodrum Seçim Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı. 30 martta yapılacak olan seçimlerde her hangi bir aksaklığın yaşanmaması için yapılan toplantıya daire müdürleri katıldılar.

 

Seçimlerde Yüksek Seçim Kurulu tarafından alınan kararların eksiksiz uygulanması talimatını veren Dr. Gödekmerdan kurum amirlerine görevlerini tek tek hatırlattı, gerekli tedbirlerin alınması hususunda tüm çalışmaların yapılmasını istedi.

 

NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ HAFTA SONU HİZMET VERECEK

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan İlçe Nüfus Müdürlüğünün hafta sonunda da hizmet vereceğini vatandaşların bu hizmetten bu hafta sonu faydalanabileceğini belitti.

 

 Bodrum’da huzur ve sükun içinde bir seçim geçirmeyi istediğini belirten Dr. Gödekmerdan;

 

“Hayırlısı ile ilçemizde güvenli bir şekilde halkımızın iradesinin sandığa serbestçe yansıtması için gerekli tedbirleri alırız, şaibesiz güvenli bir seçim yapılır. İlçemiz için, insanlarımız için, memleketimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com