26 Nisan 2024 Cuma

BODRUMLULAR MEHMET KOCADON'A SAHİP ÇIKTI

BHM
27.03.2019 09:46
BODRUMLULAR MEHMET KOCADON'A SAHİP ÇIKTI
Bodrumlu gençler, muhtarlar, eski belediye başkanları, meclis üyeleri, iş adamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Bodrum’un girişimci kadınları, düzenledikleri organizasyonlar ile davet ettikleri Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon’a sahip çıktı. 
Önceki akşam Bodrumlu gençler tarafından organize edilen, çok sayıda Bodrumlunun katılarak destek verdiği buluşmada Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, “Bu birlik ve beraberliğimizden aldığım güç ile Bodrum’dan başlattığımız değişim rüzgarını, tüm Muğla’da estireceğiz. Bodrum kazanacak, ilçelerimiz, köylerimiz kazanacak, Muğla kazanacak!” dedi. Bodrum Yalıkavak’taki Eskiyer Restaurant’ta düzenlenen buluşmaya Mehmet Kocadon başta olmak üzere eşi Hülya Kocadon, Bodrum genelindeki mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, spor kulübü yöneticileri ve STK temsilcileri ile Bodrum’un önde gelen iş adamları katıldı.
 
Bu birlik beraberliğin Muğla’da değişim rüzgarına yön vereceğini ifade eden Mehmet Kocadon, “Bu güzel organizasyon ile bizlere sahip çıkan Bodrumlu gençlere ve katılım gösterip gücümüze güç katan eski belediye başkanlarımıza, muhtarlarımıza, meclis üyelerimize, spor kulübü yöneticilerimize ve STK temsilcilerine, evlatlarına sahip çıkan tüm Bodrumlulara teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içinde başaracağız!” dedi.
 
Başkan Adayı Mehmet Kocadon, ertesi gün sabah saatlerinde ise Trafo Bodrum’da, Bodrumlu kadınlar tarafından Mehmet Kocadon için düzenlenen etkinliğe eşi Hülya Kocadon, Demokrat Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Kaynar ve partililer ile Bodrum Belediyesi Gıda AŞ Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan eşliğinde katıldı.
 
Mehmet Kocadon’a destekleri için plaket ile teşekkür
 
Bodrum Belediyesi Gıda AŞ Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a ve eşi Hülya Kocadon’a, Bodrum halkına verdiği hizmetler ile Belediye Gıda AŞ’ye sunduğu desteklerden ötürü teşekkür ederek bir plaket takdim etti.
 
“Mehmet Kocadon ne demektir biliyor musunuz” diyerek sözlerine başlayan Hüseyin Yıldızhan, “Mehmet Kocadon, 2009 yılında göreve geldiği zaman Bodrum Belediyesi’nin iki tane kafesi vardı. Bugün ise Bodrum Belediyesinin 15 tane kafesi, plajı, restoranı var arkadaşlar. Başkanımız göreve geldiği zaman Bodrum Belediyesi Gıda AŞ, 100 personeliyle çalışıyordu. Bugün ise baktığımız zaman, Belediye Gıda AŞ’de 375 personel var. Mehmet Kocadon işte bu demek arkadaşlar. Başkanımız sayesinde bu 375 arkadaşımız iş sahibi oldular, evlerine ekmek götürebildiler, çocuklarının okul paralarını ödeyebilme imkanına kavuştular” diyerek başkana destekleri için personeli adına ayrıca teşekkür etti. 

 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com