25 Nisan 2024 Perşembe

CHP BODRUM'DA KARA MİZAH

BHM
27.09.2019 11:53
CHP BODRUM'DA KARA MİZAH

Geçtiğimiz günlerde, Bodrum CHP İlçe Başkanı Halil KARAHAN tarafından, bazı parti üyelerine, 2019 yerel seçimleri öncesi Mehmet KOCADON lehine, yaptıkları sosyal medya paylaşımları nedeniyle, partiden ihraç talebiyle disiplin soruşturması başlatıldı.

Disiplin soruşturması açılan Niyazi ATARE'nin Mehmet KOCADON lehine yaptığı iddia edilen Facebook paylaşımının, CHP İlçe Başkanı Halil KARAHAN tarafından da beğenildiği ortaya çıktı.
Sosyal medya paylaşımını suç olarak gören Halil KARAHAN’ın da aynı suça iştirak etmesi, kendisi hakkında da disiplin soruşturması açılıp açılmayacağı sorusunu akla getirdi.

Konu hakkında, aynı suçu işlediği gerekçesi ile partiden ihracı istenen Özay KARTAL şu açıklamayı yaptı:
“Partimiz gerçekten bu kadar kötü yönetilmeyi ve hatta komik duruma düşürülmeyi hak etmiyor. Bu durumun, bu olan bitenin CHP ilçenin değil, Osman Gürün’ün iradesi ile yapıldığının en açık kanıtı.  İnsan kendisinin de yaptığı bir şey için üyelerini disipline verir mi? Bu, yerel seçimler öncesi yaptığımız eleştirilerde de ne haklı olduğumuzu gösteriyor. CHP’nin kalesi denilen yerde partimiz 5 ilçeyi kaybetti, oyları %49’dan %36’ya düştü, partimiz kan kaybediyor. Bodrum, Menteşe’den yönetilemez, bu gerçeği herkesin anlaması lazım.”

CHP ilçe yönetimi ve genel merkezin bu durum karşısında nasıl bir tavır takınacağı merak konusu.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com