26 Nisan 2024 Cuma

EMEKÇİ KADINLARLA SOHBET ETTİ, SORUNLARINI DİNLEDİ

BHM
08.03.2019 10:59
EMEKÇİ KADINLARLA SOHBET ETTİ, SORUNLARINI DİNLEDİ
CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, seçim çalışmaları kapsamında Bitez’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı, her birine karanfil vererek sohbet etti. 
Bitez esnafının dertlerini dinlemek için de imkan bulan Aras, Bitez’in sorunlarını anlatan vatandaşlara “Bugün tanışmaya geldik. 1 Nisandan sonra çalışmaya geleceğiz” diye konuştu. 
 
Pazar yerinde emekçi kadınlar ile bir araya gelen Aras, pazar tezgahlarında satılan organik ürünleri tattı, sohbet ettiği kadınlara karanfil vererek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı.
 
CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Aras, Bodrum’da tam bir sosyal belediyecilik anlayışını hayata geçireceklerini belirterek “Halk süt ve halk ekmek uygulamasını bir an önce hayata geçireceğiz. Hem Bodrum’un yerel üreticisi ürününü en sağlıklı ve en doğal haliyle satabilecek, hem de en düşük gelirli vatandaşlarımız bile yerel ürünlere bu noktalardan ulaşabilecek. Bodrum’da artık sosyal belediyecilik yapacağız” sözü verdi. 
 
Bodrum köylerinden getirdikleri yerel ve doğal ürünlerin turizmde değerlendirilmesi için proje ve planlamalarını yaptıklarını belirten Aras, “Pazaryerlerinin fiziki şartları hiç iç açıcı değil. Esnafımız dertli. Yaşanan mağduriyetleri acil olarak gidermek öncelikli vazifemiz olacak. Vatandaşlarımız büyük taleplerle gelmiyor. Hepsi kısa sürede hayata geçirilebilecek hizmetler. Doğru belediyecilikle, halk belediyeciliği ile tüm sorunların en kısa sürede üstesinden geleceğimizi biliyorum. Bunun sözünü veriyorum” dedi.
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com