20 Nisan 2024 Cumartesi

Geçiş sürecinde problemleri çözmeye çalışacağız

BHM
19.04.2014 13:41
Geçiş sürecinde problemleri çözmeye çalışacağız
2014 yerel seçimlerin ardından mahallelerinde seçimleri kazanan muhtarlar Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi.

Yarımada muhtarları adına açıklama yapan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz “Muhtar arkadaşlarımızla, yarımadanın tek başkanı olan Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon’u ziyaret ettik. Kendisini tebrik edip yeni dönemde başarılar dilemenin yanı sıra kendisiyle yeni dönem hakkında sohbet ettik. Geçiş sürecinde biraz zorlanacağımız konusunda hem fikiriz. Ama ben ve diğer muhtarlarımız, Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon ile uyum içinde çalışarak, sık sık bir araya gelerek bu geçiş sürecinde problemleri çözmeye çalışacağız. Kapısı bizlere her daim açık olan, zaman tanımaksızın bizlerle bire bir görüşen Sayın Mehmet Kocadon’a muhtar arkadaşlarım adına teşekkür etmek istiyorum. Yeni dönemdeki görevi hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 

2014 yerel seçimlerin ardından kendisini ziyarete gelen muhtarlara teşekkür eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptığı açıklamada şunları söyledi; Öncelikle beni ziyarete gelen tüm muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Artık Bodrum Yarımadası’nda yeni bir dönem başladı. Belde belediyelerinin kapanmasıyla yarımada tek bir belediye oldu. 30 Mart 2014 seçimlerinin sonucunda Bodrum Belediye Başkanlığı’na seçildim ve yarımadadaki muhtarlarımla birlikte çalışacağım. Çoğu muhtar arkadaşım bir önceki dönemlerde de muhtardılar. Yeni yasa kapsamında Bodrum Belediyesi’nin sorumluluğuna giren köylerimizde bu muhtarlarımızla yaklaşık 1,5 yıldır zaten çalışmaktaydık. Artık köylerimiz de mahalle oldu. Bodrum Belediyesi ve yarımada bazında bulunan 42 mahalle muhtarımızla daha önce nasıl uyum içinde, birlikte hareket ederek çalıştıysak bu yeni dönemde de aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Her ay beraber toplanıp mahallelerimizdeki sıkıntıları, problemleri masaya yatırıp çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapacağız. Benim 15 yıllık belediye başkanlığımda nasıl muhtarlarımla bire bir irtibatımı kesmeyerek, onlarla beraber uyum içinde, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak çalıştıysam bundan sonra da aynı şekilde çalışacağım. Tüm mahalle muhtarlarımızı tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim.

 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com