20 Nisan 2024 Cumartesi

KARAOVA'LI ÜRETİCİDEN "HALK SÜT" SATIŞTA

BHM
15.10.2019 10:52
KARAOVA'LI ÜRETİCİDEN
Karaova'lı üreticiyi desteklemek ve Bodrum halkına doğal, ekonomik, taze günlük süt ulaştırmak için harekete geçen Bodrum Belediyesi “Halk Süt’ü” 14 Ekim itibarıyla satışa sundu.

Belediye'nin Karaova'daki süt üreticilerinden aldığı doğal, taze ve sağlıklı sütler, 1 litrelik cam şişelerde satışa sunuluyor. Her türlü kontrolden geçirilen ve günlük süt olarak şişelenen Karaova sütü, sağlıklı ve doğal bir şekilde Bodrum halkına ulaştırılıyor.

Bodrum belediyesinden yapılan açıklamada ilk etapta toplam 49 bin 500 litre süt, Bodrum Belediyesi'nin Mahfel, Kumbahçe, Torba, Yalıkavak ve Turgutreis kafeteryalarında satışa sunulacak. 

2-5 YAŞA ÜCRETSİZ..

Belediyenin imkanlarıyla şişelenen Bodrum Halk Süt, bir sonraki aşamada, Bodrum'un tüm pazar yerlerinde ve her mahallesinde yine Bodrum Belediyesi'nin donanımlı süt dağıtım araçlarıyla satılacak. Başkan Aras, Halk Süt'ün Bodrum'da yaşayan 2-5 yaş aralığındaki çocuklara, ailelerin talepleri doğrultusunda ücretsiz olarak dağıtılması talimatını verdi. Bu kapsamda çocuk başına düzenli olarak her hafta 1 litre günlük süt, cam şişede teslim edilecek.

 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com