20 Nisan 2024 Cumartesi

Sevdik sizi...

BHM
26.02.2014 14:19
Sevdik sizi...
Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Turgutreis'te gençlerle bir araya geldi. Gençler, Başkan Kocadon’a arkasında olduklarını söyleyerek destek verdi.  

Turgutreis Beldesi’nde İrme Otel'e gelen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Turgutreisli gençlerle buluştu. Gençler tarafından katılımın yüksek olduğu buluşmada Başkan Mehmet Kocadon’a CHP Turgutreis Belde Başkanı Cengiz Sarıoğlu ve CHP Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

 

“ELLİ METRE, YÜZ METRE YÜZEREK TEKNEYE GELİP, RESMİMİ İSTEMİŞLER”
Başkan Kocadon, gençlerle bu güzel atmosferde bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirttiği konuşmasında, yaşadığı haksız süreçte herkesin arkasında dimdik durduğunu söyledi. Kocadon, “O dönemlerde benim resimlerim asılıyordu biliyorsunuz. Bize gönül veren arkadaşlarımızın arabasında, evinde, dükkanında ve teknesinde… Sizin içinizden iki tane kardeşim de yüzerek, tekneye gelip benim resmimi istemişler. Eğer bu gönül bağı olmasa, bir insan, elli metre, yüz metre yüzerek bayrak veya resim istemez. İşte güzel olan bu arkadaşlar.” diye konuştu.

 

“HİÇ KİMSENİN MALINI, MÜLKÜNÜ ELİNDEN ALMIŞ BİR YÖNETİCİ OLMADIM”
Başkan Mehmet Kocadon konuşmasının devamında, hiç kimsenin elinden kanuni haklarını almış bir belediye başkanı olmadığını, hiç kimsenin malına mülküne, özellikle de ekmek teknesine müdahale etmiş ve onun elinden almış bir yönetici olmadığını ifade ederek, “Onun için biliyorum ki çok seviliyorum. Onun için biliyorum ki, sizler burada, bu saatte, beni bekleyip, bana bir ‘merhaba’ demek istiyorsunuz.” dedi.

 

“O KADAR ÇOK BAŞKANLIK VAR Kİ ÜZERİMDE… HİÇ YORGUNUM YA DA BU İŞ OLMAZ DEMEDİM”
Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Başkanlığı da yaptığını söyleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, aynı zamanda Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği Başkanlığı ile Bodrum Altyapı Birliği Başkanlığı da yaptığını belirterek şöyle konuştu: 
“O kadar çok başkanlık var ki üzerimde… Buna rağmen, bakın, hiçbir gün, benim ağzımdan ‘yorgunum’ ya da ‘bu iş olmaz’ diye bir kelime duymamışsınızdır. Çünkü ben, Bodrum aşkıyla, Bodrum sevdasıyla, halkımıza hizmet etmek için kendisini ön plana çıkarmış bir kardeşinizim.”


Başkan Mehmet Kocadon, konuşmasının ardından gençlerin sorularını yanıtlayarak istek ve taleplerini aldı. Gençlerin arasından Başkan Mehmet Kocadon hayranı bir genç ise kendi yazdığı dörtlüğü okudu ve kendisine armağan etti. Dörtlükte şu sözler yer alıyor;


Mehmet Bey sevdik sizi,
Hibe ettik gönlümüzü
Baldan tatlı Bodrumumuzu
Canlar seçer başkan sizi.

Kendisine armağan edilen bu dörtlüğün ardından duygulanarak teşekkürlerini ileten Başkan Kocadon, gençlerle hatıra fotoğrafları çektirdikten sonra otelden ayrıldı. 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com